Meubelstoffen voor een nieuw uiterlijk

Geef je woonkamer een nieuw uiterlijk met de fraaie meubelstoffen van De Greef Stoffen. Geschikt voor het stofferen van stoelen, banken en kussens.

Bekijk onze contactpagina voor onze openingstijden en locaties 

Meubelstoffen voor stoelen, banken en kussens

Met de meubelstoffen van De Greef Stoffen kun je in elk kamer een nieuwe sfeer creëren. De stoffen zijn geschikt voor het stofferen van stoelen, banken en kussens en kunnen zowel indoor als outdoor toegepast worden. Wij hebben een ruime keuze aan natuurvezel, kunstvezel, geweven stoffen, katoen, designstoffen en leer. Weet je nog niet zeker welke stof bij je nieuwe gordijnen passen of welke stofsoort je wilt gebruiken om de stoelen in de keuken te stofferen? Vraag dan naar een gratis staaltje. Zo heb je de mogelijkheid om thuis te kijken welke kleur, stofsoort en patroon bij jouw interieur past.

Bekijk onze contactpagina voor onze openingstijden en locaties 

Indoorstoffen

Outdoorstoffen

Keuze uit meer dan

rollen meubelstoffen
+

Bekijk onze contactpagina voor onze openingstijden en locaties 

Thuisafspraak maken ?

Wij komen graag bij u langs met onze bus, voorzien van gordijnen en PVC-vloer stalen, evenals meetmateriaal, om ter plekke een vrijblijvende offerte op te stellen. 

Neem contact met ons op om een geschikte datum en tijd af te spreken. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw interieur!

[br_filters_group group_id=3216]