Gordijnstoffen en Gordijnen op maat

Gordijnen op maat laten maken en thuis laten opmeten en monteren of zelf aan de slag met onze veelzijdige gordijnstoffen? Dat kan allebei. Vraag naar de mogelijkheden of kom langs in één van onze filialen in Helmond, Venray of Horst.

Bekijk onze contactpagina voor onze openingstijden en locaties 

Gordijnen op maat thuis opgemeten

Gordijnen of raamdecoratie op maat laten maken? Dan ben je bij De Greef Stoffen aan het goede adres. Wij helpen je niet alleen bij de stof- en gordijnenkeuze, maar wij komen ook bij je thuis of op kantoor langs om de gordijnen op te meten en vervolgens op te hangen.

Je kunt bij ons kiezen tussen veel soorten gordijnen, zoals overgordijnen, inbetweens, rolgordijnen, plisségordijnen, vitrages, vouwgordijnen, paneelgordijnen en jaloezieën. De stofkeuze is oneindig. Wij hebben een groot assortiment aan betaalbare gordijnstoffen in diverse kwaliteiten, kleuren en motieven.

Meer privacy met onze grote collectie aan verduisterende gordijnen? Een verfrissend uiterlijk in je woonkamer door middel van ons groot assortiment aan inbetweens en overgordijnen? De keuze is aan jou! 

gordijnen (1)

Gordijnen op maat laten maken? Wij kunnen je adviseren bij het maken van de juiste keuzes en indien nodig kun je gebruik maken van onze opmeet en montage diensten.

Gordijnstoffen en naaibenodigdheden

Zelf aan de slag met de veelzijdige gordijnstoffen in diverse kwaliteiten, kleuren en motieven.

Ben je op zoek naar een passende gordijnstof om je keuken nieuw aan te kleden of een leuke speelse gordijnstof voor de ramen in de kinderkamer? Bij De Greef stoffen vind je de stof, die je zoekt. Natuurlijk heb je voor het maken van een gordijn ook diverse naaibenodigheden nodig, zoals gordijnband, plooiband, garen en naalden. Kom je even niet uit? Onze ervaren medewerkers helpen je graag met het kiezen van de juiste gordijnstof. 

Wat voor soorten gordijnen zijn er?

Overgordijnen

Overgordijnen zorgen voor de nodige privacy en worden vooral toegepast in de slaapkamer, kinderkamer en woonkamer. Bovendien houden ze ook de kou buiten en zorgen voor een gezellige, aangeklede sfeer.

Inbetweens

Inbetweens  zijn wel wat dunner van stof, maar geven meer privacy dan bijvoorbeeld transparante gordijnen. Ze worden vooral toegepast in de woonkamer, keuken en hal. 

Rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen zowel  transparant als lichtdoorlatend en verduisterend zijn en zorgen, waar nodig, voor extra privacy. Ze worden vooral toegepast in de woonkamer, badkamer slaapkamer, kinderkamer en de hal.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn de speelse variant van de rolgordijnen en kunnen vanwege de zijgeleiding makkelijk omhoog en omlaag getrokken worden. Ze worden vooral toegepast in de slaapkamer, soms ook in de kinderkamer, badkamer en kantoorruimtes.

Vitrages

Vitrages zijn in principe transparante gordijnen waar je overdag niet doorheen kan kijken. ‘s Avonds met verlichting aan zie je dan wel schaduwen. Vitrages hebben het voordeel dat ze het geluid dempen. Ze worden vooral toegepast in de woonkamer en keuken.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen krijg je in twee verschillende soorten: romand blinds – strakker en zakelijker en austrian blinds – romantisch en speels. Ze worden vooral toegepast in de woonkamer, keuken en kantoorruimtes.

Jaloezieën & Luxaflex

Jaloezieën & Luxaflex worden gemaakt van hout, aluminium of pvc en zijn perfect om de lichtinval te regelen. Ze worden vaak toegepast in de woonkamer, keuken en kantoorruimtes.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn brede banen van stof, die vooral voor grote ramen, schuifdeuren en openstaande deuren geschikt zijn. Ze woorden vooral toegepast in de woonkamer en keuken.

Bekijk onze contactpagina voor onze openingstijden en locaties 

Close ✕

Toplaag

Afmeting

Dikte

Systeem

Advies aanvragen

Thuisafspraak maken ?

Wij komen graag langs met stalen en meet materiaal zodat we een vrijblijvende offerte kunnen maken voor u. Wij nemen dan contact met u op voor een geschikte datum en tijdstip.

Toplaag

Afmeting

Dikte

Systeem