Breiwol en Haakgarens

Bij De Greef Stoffen tref je een ruim assortiment aan breiwol en haakgarens in verschillende kleuren en uitvoeringen aan. Leren Breien? Vraag onze medewerkers om advies om kom gezellig langs in ons breicafé.

Bekijk onze contactpagina voor onze openingstijden en locaties 

Breiwol en Garens

Breien en haken zijn geweldige hobby’s, die zowel van oud als jong worden uitgeoefend. Maar wat heb je nou allemaal precies nodig als je ermee aan de slag wilt gaan?

Bij De Greef Stoffen tref je een groot assortiment aan breilwol, garens, brei- en haakbenodigdheden en accessoires aan. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder bij het kiezen van het juiste bol en de nodige brei-accessoires.

Om het voor jou wat makkelijker te maken, hebben wij de belangrijkste brei- en haakbenodigdheden samengevat.

Breien

Haken

Leren Breien? Meld je aan voor het Breicafé in Helmond!

Leren Breien in het Breicafé in Helmond

Wil je graag leren breien? Of samen met andere brei-liefhebbers van alle leeftijden gezellig breien, kletsen en de nieuwste ideeën uitwisselen?

Kom dan snel naar het Breicafé bij De Greef Stoffen in Helmond. Zowel voor beginners als gevorderden.

Je kunt deelnemen aan leuke brei-workshops, breilessen en breicursussen. Het Breicafé is bedoeld om elkaar te helpen met breien en haken, maar ook om nieuwe vaardigheden te leren, over de nieuwste brei-trends te praten en natuurlijk niet te vergeten: voor de gezelligheid.

Heb je interesse in een leuke brei-workshop? Houd dan vooral onze pagina in de gaten. Binnenkort gaan we je hier meer over het Breicafé vertellen.

Close ✕

Toplaag

Afmeting

Dikte

Systeem

Thuisafspraak maken ?

Wij komen graag langs met stalen en meet materiaal zodat we een vrijblijvende offerte kunnen maken voor u. Wij nemen dan contact met u op voor een geschikte datum en tijdstip.

Toplaag

Afmeting

Dikte

Systeem