Duurzame PVC Vloeren voor elke kamer

Groot assortiment aan duurzame PVC vloeren voor elke kamer. Verkrijgbaar in veel verschillende dessins, formaten en prijsklassen van het merk Sense PVC.

Bekijk ons volledig aanbod aan Sense PVC Vloeren

PVC Vloeren

Filter Producten

Toplaag

Afmeting

Dikte

Systeem

Nieuwe vloer nodig? Kies dan voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke PVC vloer. Kom je er nog niet helemaal uit? Vraag ons gerust naar advies.

PVC vloer leggen of laten leggen

Het leggen van PVC vloeren vraagt om vakkundigheid en precisie. Daarom is het van groot belang dat je reeds ervaring hebt met het leggen van PVC vloeren.

Mocht dit niet het geval zijn, raden wij je aan de vloer door één van onze ervaren vakmannen te laten leggen. Voor meer informatie over onze legservice en de kosten, kun je telefonisch of per email met ons contact opnemen. Alleen bij Berry de Greef. 

Voordelen van Sense PVC vloeren

Wat voor soorten PVC vloeren zijn er?

Dyback

Een dunne (2,5 of 2,0 mm) PVC vloer die op 2 manieren geplaatst kan worden, namelijk: 1) direct verlijmd, middels een geschikte lijm (zie lijmadvies), op een geëgaliseerde (uitgevlakte) ondergrond. Veelal toegepast in grote ruimtes of bij het doorleggen in meerdere vertrekken. 2) geplakt op de EasyFix zelfklevende ondervloer (geschikt voor zelfmontage en met name voor in huurruimtes).

SPC – click

De nieuwste ontwikkeling in click-uitvoering met geïntegreerde ondervloer. De stabiele vloer wordt zwevend (losliggend) geplaatst. Een ondervloer is NIET nodig. De ondergrond dient vlak te zijn. Kan over een bestaande tegel- of natuursteenvloer.

WPC+LVT-Click

Een 5,5 mm dikke PVC vloer met click-systeem voor zwevende (losliggende) plaatsing op een vlakke ondergrond. Een juiste ondervloer (Xtreme of Soundlezzz 10dB) dient tussen de ondergrond en de WPC vloerdelen gelegd te worden. Kan over een bestaande tegel- of natuursteenvloer.

Click

De oudere uitvoering van een volkern 5 mm PVC vloer met click-systeem. De ondergrond dient geëgaliseerd (uitgevlakt) te zijn. De vloer wordt op een geschikte ondervloer (Xtreme of Soundlezzz 10dB) geplaatst.

Loose Lay

Een 5 mm dikke PVC vloer zonder click-systeem. Door het zware gewicht en de anti-slip achterkant blijft deze vloer uit zichzelf liggen. De ondergrond dient geëgaliseerd (uitgevlakt) te zijn. Geadviseerd wordt de ondergrond te voorzien van een anti-slip lijm, waarop de Looselay geplaatst word

Close ✕

Toplaag

Afmeting

Dikte

Systeem

83

Advies aanvragen

Thuisafspraak maken ?

Wij komen graag langs met stalen en meet materiaal zodat we een vrijblijvende offerte kunnen maken voor u. Wij nemen dan contact met u op voor een geschikte datum en tijdstip.

Toplaag

Afmeting

Dikte

Systeem