Openingstijden: Ma 13:00 tot 17:30 | Di t/m Vr 9:30 tot 17:30 | Za 9:30 tot 16:30 | info@degreefstoffen.com | Filialen & Contact

Carnaval bij De Greef Stoffen
Een knallend kostuum voor carnaval? Een carnavalspak kopen of toch liever zelf maken? Bij de Greef Stoffen zijn de mogelijkheden en de stofkeuze eindeloos !
Feestartikelen bekijken
Carnavalskostuum zelf maken?
Met naald en garen? Een carnavalskostuum ontwerpen en maken? Wij hebben precies de stof die jij al in gedachten hebt. Of laat je je liever inspireren? Dat kan met een wisselende carnavalsstoffencollectie die de 300 rollen en kostuums overstijgt.
Feestartikelen bekijken

Carnavalskleding & Carnavalsstoffen

De Greef Stoffen heeft een te gek assortiment aan carnavalskleding en carnavalspakken. Op zoek naar een stoere cowboy outfit, vrolijke zuster kostuum  of grappige clownspak? Bij De Greef Stoffen ben je aan het juiste adres.

Wij hebben een groot assortiment aan feestartikelen, zoals carnavalskledingcarnavalskostuums, carnaval accessoires en natuurlijk ook carnavalsstoffen om je eigen kostuum te maken.

Laat je inspireren door onze grote collectie aan stoffen en carnavalskleding.
Speciale wensen? Vraag naar de mogelijkheden via info@degreefstoffen.com of neem telefonisch contact met ons op. Kom gezellig langs in één van onze 3 filialen.

Alaaf Feestwebshop

Binnenkort komt onze webshop online met een breed assortiment aan stoffen, waaronder ook de feeststoffen, zoals onze carnavalskostuums.

Ben je niet helemaal zeker of je nu als frietzak of James Bond wilt gaan, kom dan langs en pas het kostuum in één van onze 3 filialen in Helmond, Venray of Horst.

Op zoek naar leuke carnavalskleding, feestartikelen of carnavalsstoffen? Kom dan snel langs bij De Greef Stoffen.